Logo

Grib trenden med den rustikke haveindretning i genbrugsmaterialer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grib trenden med den rustikke haveindretning i genbrugsmaterialer 

Grib trenden med den rustikke haveindretning i genbrugsmaterialer

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Er du glad for at gå i haven, og kan du samtidig godt lide den grønne trend med genbrugsmaterialer? I så fald er du måske allerede stødt på det imponerende og funktionelle varesortiment fra Kabeltromlen, som er særligt kendt for deres møbler - særligt borde og bænke - udført i genbrugstræ fra gamle kabeltromler og stilladstraller fra industrien. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med konceptet, vil du med sikkerhed blive bidt af det store udvalg af brugsmøbler og indretning, der taler direkte ind i reuse-ånden og passer perfekt til haveentusiaster. I haven skal der nemlig være øje for naturlige materialer og et gedigent design og håndværk, og du kan derfor læse mere om havesortimentet herunder. 

 

Møbler og indretning med en historie fra et tidligere liv 

Udover den miljøvenlige gevinst med genbrugsmaterialer, er noget af det bedste ved reuse, at man køber et produkt med en forhistorie. Når Kabeltromlen anvender genbrugsmaterialer fra industrien i form af gamle kabeltromler og stilladstraller fra byggepladser, så har materialerne allerede en historie fra et tidligere liv i industrien, som de bringer med ind i dit hjem eller i din have. Du kan eksempelvis købe et smukt plantebord, der er et sandt brugsbord med brugsspor fra træets tidligere anvendelse. I flere af produkterne kombinerer designet både æstetik og funktionalitet, og det betyder derfor, at du som kunde får fingrene i et unikt produkt, der både opfylder dine krav om flot indretning i haven, samtidig med at de kan holde til at blive brugt sæson efter sæson. På den måde er du derfor både med til at skåne miljøet, fordi du køber et produkt udført i genbrugsmaterialer, men også fordi du køber et kvalitetsprodukt, som holder i flere år. 

 

En bred vifte af haveindretning 

Siden Kabeltromlen blev kendt for de smukke møbler og indretningsløsninger til indendørs brug i form af sofaborde og spiseborde, er der sket en del på udviklingen og udvidelsens af varesortimentet på hjemmesiden. Den dag i dag er Kabeltromlen nemlig leveringsdygtige i de meget populære indretningsløsninger til haveentusiaster, der ønsker den bedste kombination af genbrugsmaterialer og æstetiske løsninger til haven. Kabeltromlen producerer nemlig meget mere end interiør til boligen, når de i dag imødekommer haveejerne med deres unikke udvalg af planteborde, højbede og plantekasser på sokkel og på hjul. Ved at kaste et blik på det interessante udvalg, kan man med stor tydelighed se, at der er indtænkt løsninger med henblik på det gedigne og bæredygtige håndværk, der skal holde i flere sæsoner. Det er derfor et kig værd til alle haveejere, der nyder kombinationen af bæredygtighed, æstetik og funktionalitet.

 


 

Facebook
Opret din egen Havebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 54 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad har du i din have?