Logo

Har du rådyr i haven?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Har du rådyr i haven?

 

Har du rådyr i haven?

Vi er 4 drenge fra HTX, Næstved, med et fag kaldet teknologi, som omhandler at løse et samfundsmæssigt problem. Vi havde forskellige idéer, men valgte til sidst problematikken omkring rådyr og andet vildt i haven. Vi kan sagtens se det hyggelige i at, en rådyrflok går rundt i haven og man kan mærke naturen på nært holdt. Men rådyret tager sig for af retterne og vi er ikke i tvivl om at I har haft problemet, efter en nat hvor alle blomsterknopper, blomster, grønsager og spirer er væk, fordi dyrene tror det er et spisekammer. Det er en bekostelig affære at fodre rådyr med roser, blomster osv. og det er ikke mindst et kæmpe irritationsmoment at plante nye blomster og planter. 

Se mere her...                                                         Se spørgeskemaet

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
113228-03-2015 07:19:19 Lars
Jeg har selv brugt et produkt der hedder revira, det der en form for usynlig hegn og det er virkelig effektivt. Jeg valgte denne løsning da jeg godt kan li at min have ser naturlig ud. Det kan købes på deres hjemmeside www.revira.dk
113304-10-2012 15:54:22 Mariane Pedersen
Hejsa
Jeg vil gerne have nogle pærer træer i min have, men når jeg går tur omkring hvor jeg bor er der en masse pærertræer men de har alle rust på bladene, er det noget der smitter, og kan man gøre noget hvis det kommer på mine træer når jeg får købt dem?
Mange tak

Afstemning
Hvad har du i din have?Fortæl dine venner om os