Logo

Rådyr spørgeskemaet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rådyr spørgeskemaetVores idé er at lave et produkt der kan skræmme rådyr og andet vildt væk. For at skræmme dyrene væk, ville vi bruge hjortetaksolie.
Vi ville bygge en beholder med et spyd til at sætte i jorden (ligesom havelamper), så de ville kunne stå i nærheden af blomsterne uden at fylde for meget.
Dermed sikrer vores produkt, at de nye skud ikke bliver spist. Hjortetaksolien vil blive sprøjtet ud i en hætte, så lugten fra olien bliver inde i produktet, og dermed ikke får kontakt med jord eller blomster.

Det vil være en beholder der er stor nok til at kunne holde i 2-3 måneder.

Dette er en kortfatter forklaring omkring problemstillingen, vores projekt og løsning, men før at der kan laves mere på projektet, skal der researches om der er et marked for sådan et produkt.

Derfor vil vi, bede jer udfylde spørgeskemaet. Dette vil hjælpe vores sag.

 

 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (21 stemmer)
Siden er blevet set 7.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
98629-12-2013 11:41:52 Lisbeth B. Nielsen
Vi bor også tæt på skoven , men har indhegnet hele haven bagtil, hvor prydhaven er. Beboerne først for ved skoven havde tit problemet med rådyrene, de prøvede mange ting, men den der var efektiv, var at de satte hegnspyd ned og trak en tyk fiskesnøre mellem spydene, rådyrene mødte modstand men kunne ikke se af hvad og opgav til sidst, men hvis der er børn tilstede er det ikke smart, for de kan heller ikke se snøren når de spæner rundt i haven, og derved kan det blive farligt for dem.
98703-12-2012 17:57:14 Lissy Have
Rådyr dem har vi i Bangsbo Skoven tæt på hvor vi bor vi kommer der rigtig meget der er lavet specielle andlæg ,bl.a.
på en skråning hvor frivilige har lavet bede i etaber som ligner etagser med forskellige bede med planter fra forskellige lande.og flotte sten bede som er hendte fra Tyskland et besøg værd. vi har en kanap hvor vi sidder godt 1m. fra et lille fuglebur der kommer forskellige små fugle og solsorten.vi sidder der meget og længe og ser på. men Kragen og husskaden er i di store træer ikke mange men de samme fugle både store og små .de store fugle får rester et stykke fra huse ,og de er der med det samme og spiser op ellers tager hunde det når di kommer forbi , en god ordning og sjov at se på .så kan du finde den samme til rådyrene det er nok ikke nemt . hvad med kanonslag eller en uro af en slags . jeg forstår dit problem.har du ikke en hund.
98802-12-2012 13:04:29 Gert O. Johansen
Jeg spekulerer ofte på, om ikke også rådyrene syntes, at vi mennesker er sk . . . irriterende ?
Men i øvrigt oplever jeg da også, at de ta'r lidt for sig af retterne. F.eks. holder de tilsyneladende meget af syrenknopper på små nyplantede syrener. Men syrenerne kom nu flot alligevel det følgende år.
Det eneste sted hvor jeg er blevet lidt fornærmet på de kønne dyr, var da de absolut skulle bruge mine nyere solbærbuske til at feje opsatserne, det kostede en del af grenene. Så satte jeg noget spraglet plastbånd op på den side der vendte ud mod marken. Men dyrene er jo ikke tabt bag af en vogn, for et par dage efter var de da bare gået om på havesiden og taget livet af lige så mange solbærgrene på den anden side! Næste år hegner jeg frugtbuskene inde, så går det nok ?
98912-11-2012 18:04:40 Lis
Jeg vander med udrørt blodmel/drysser det, men det holder max 1 måned.
Og det eneste de IKKE æder er lavendel
99011-11-2012 12:02:22 Sus L.
Salat mm der står i nærheden af mynte og andre af de kraftige krydderurter bliver ikke rørt af hverken rådyr eller iberiske skovsnegle (dræbersnegle) i min have.
99101-10-2012 07:32:04 Kurt Nielsen
Jeg Har gjort en opdagelse. Jeg bor, som det måske fremgår, ude på landet hvor vi her har etableret vores eget rensningsanlæg for at være på forkant med kommende krav. I nærheden har jeg plantet et pat frugttræer og de er helt uberørt af dyremuler. Måske er det fordi der er en smule lugt af menneske høm høm i nærheden og fordi rensningsanlægget har en pumpe der kører en gang i mellem og som kan høres svagt. Det skal lige nævnes at vi her både har dådyr og rådyr som har forskellig adfærd og spisevaner.
99230-09-2012 13:23:29 herdis scheelke
vi er plaget af rådyr. de æder vores tomater og blomster, men det værste er flåterne som de er fyldt med. jeg har ca 50 flåtbid om året. har vænnet mig til det, men det klør voldsomt
99330-09-2012 08:46:25 Kurt Nielsen
Jeg har penslet nyplantede træer osv. med hjortetakolie og efter ca. 14 dage æder dyrene alligevel løs af blade, skud mm.

Afstemning
Hvad har du i din have?Fortæl dine venner om os