Logo

Favrskov Anlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Favrskov Anlæg

 

 

Græsplæner:

Vi udfører alle opgaver vedrørende pleje af græsplæner, der blandt andet omfatter græsklipning af større og mindre arealer, kantskæring langs stier og bed arealer, vertikalskæring og topdressing, samt opsamling af blade fra træer og buske efter løvfald.

Belægning:

Plejen af de forskellige belægningstyper som kan være; fliser, asfalt og grus m.v. består i ukrudtsbekæmpelse, fejning, efterfyldning af fuger, bekæmpelse af algevækst, snerydning og glatførebekæmpelse.

Beplantning:

Plejen af beplantninger omfatter blandt andet arbejds-opgaver som ukrudtbekæmpelse i nye og etablerede beplantninger, forskellige former for beskæring af træer og buske – alt afhængig af formålet og funktion med beplantningen – klipning af hække, efterplantning i eksisterende beplantninger, gødskning, justering af opbinding m.v.

Græsplæner:

Anlægning af græsplæner som traditionel såning udføres normalt i perioden april – oktober måned. Det bedste tidspunkt for såning er fra midten august og frem til slutningen af september måned, hvor jordtemperaturen er høj og fugtigheden er god.

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Smæk insektet!