Logo

FloraFlora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

FloraFlora

 

Din private blomsterdekoratør.

Ideen bag Flora Flora er en totalløsning indenfor blomsterservice, kombineret med en spændene butik, og blomsterleveringer  - mandag til lørdag.  

 

Ideen til blomsterservice udspringer af, at jeg synes der mangler en mulighed for at du som privat kunde, kan kontakte en blomsterdekoratør og få et tilbud på en blomsterløsning netop specificeret dine behov. Akkurat som når du ringer efter en tømrer eller elektriker og aftaler hvilke ting, der er behov for at der skal laves i forbindelse med dit byggeprojekt. På samme måde kan du ringe til mig, og afhængigt af dine behov og ønsker, finder vi sammen frem til den løsning der passer bedst til dig og dit arrangement. Jeg kan levere alt indenfor blomsterudsmykning og derudover også lys og servietter etc..

 

Hermed menes at du kan samle alt tilbehør til festen ét sted.

 

Eksempel

Du står og skal holde konfirmation, og skal bruge bordpynt, veninde buket, servietter, lys osv. I stedet for at du på selve dagen skal stå med alle forberedelserne samt afhentning, leverer jeg på adressen og sætter alt op, så det er klart og helt perfekt. Du behøver ikke tænke på spor.

 

Jeg ligger stor vægt på at individualisere binderiet, så det passer lige netop til dig og din begivenhed.

 

Så står brylluppet, fødselsdagen, jubilæet, konfirmationen eller en anden festlig lejlighed for døren, så kontakt mig for en personlig samtale vedrørende netop det du skal bruge.

 

Jeg tager gerne ud og ser på stedet hvor festen skal holdes, for at vi i fællesskab kan finde den rette løsning der passer lige til dig og dit behov.

 

For at du kan få den bedst mulige service, slutter jeg af med at køre ud og pynte op på stedet, så alt bliver helt perfekt. Dette kan også inkludere dækning af borde.

 

Udover at tilbyde totalløsninger, tilbyder jeg også levering af alle slags binderier fx. buketter, dekorationer, bårebuketter etc..

 

Mandag til fredag 9.00-17.30 eller Lørdag 9-12.

Mail endelig for at høre nærmere.

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 0 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Førslevgaard GodskontorBrænde: Førslevgaard sælger lejlighedsvis brænde til private i faldende længder ved fast...
• Senf Telte- og Serviceudlejning A/SFester, receptioner og andre arrangementer. Vi betjener både virksomheder og private, og...
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Fortæl dine venner om os