Logo

Lone's Have Design

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Lones Havedesign har eksisteret siden år 2000. Jeg er oprindelig uddannet Blomsterdekoratør, mens jeg som Havedesigner er autodidakt.

 

Lones Havedesign har eksisteret siden år 2000. Jeg er oprindelig uddannet Blomsterdekoratør, mens jeg som Havedesigner er autodidakt. Min interesse for planter og haveanlæg har jeg fået dels via mit arbejde og dels via udviklingen af vores egen have. I årenes løb er det blevet til mange haveplaner og skitser, og jeg ser frem til endnu flere spændende opgaver fremover.

 

Omgivelserne betyder rigtig meget for de fleste mennesker. Vi er bevidste om, hvad vi kan lide og ikke lide. Dette gælder ikke kun indenfor i vore hjem, men bestemt også på grunden rundt om huset. Hvis man er nybygger, er det jo netop en grund man skal indrette. Det bliver først til en have den dag, hvor vi har lavet indretningen, vægge og gulve - i overført betydning.

 

Når der skal vælges materiale og planter er det vigtigt at helheden bliver rigtig første gang. Indretningen er også vigtig. Det er jo svært at lave om, når først fliserne er lagt og planterne plantet. Enhver grund er forskellig. Ligeledes er de mennesker, som bor i husene. Jeg bestræber mig meget på at indrette og beplante haverne således, at mine kunders ønsker bliver opfyldt. Det vigtigste er, at man kan trives rigtig godt med den have, man får anlagt. Stor eller lille. Enkel, minimalistisk eller romantisk. Nem eller pasningskrævende. I denne sammenhæng er det vigtigste for mig at lytte godt efter. Og ud fra de givne ønsker indrette med det rette materialevalg og de planter, der måtte passe ind.

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Durup TømmerhandelVi fører stort varelager i trælast, værktøj, beslag, isolering, fliser, klinker,...
• PileByg a/sPræmieret design i piletræ: Hegn og støjskærme (højeste absorptionsklasse). Tæt, grønt...
• FC Beton A/S belægningssten såsom Herregårdssten, havefliser, støttemure og meget mere
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!