Logo

M. Larsen Vognmandsfirma A/S

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Herudover kan vi også levere sand, grus, sten og jord til rimelige priser. Vi har mulighed for at levere med kran eller grab, så materialerne kan placeres der hvor de skal bruges.

 

De rigtige løsninger på transportopgaver baseres på praktisk erfaring, viden, dialog med vores kunder, en veltrænet og stabil medarbejderstab og så selvfølgelig det rigtige grej, som passer til de individuelle opgaver, vi løser. Sådan har vi gjort det i 50 år, og det har skabt virksomheden et omdømme, som vi er stolte af og værner om.

 

 Som kunde hos os vil vi gøre vort bedste døgnet rundt for at netop Deres opgaver bliver løst effektivt og professionelt.

Containere til affald:

Til private tilbyder vi udlejning og tømning af containere til alle typer affald. Det kan være haveaffald, byggeaffald, overskudsjord m.v.

 

 Private skal være opmærksomme på, at der skal betales affaldsafgift efter vægt når affaldet afleveres. Afgiften varierer afhængig af affaldstypen og afregnes pr. kg.

 

Det er derfor en god ide at undersøge hvilke muligheder kommunen eller den lokale genbrugsstation tilbyder, når man har større mængder affald.

Levering af grus, sten og jord:

Herudover kan vi også levere sand, grus, sten og jord til rimelige priser. Vi har mulighed for at levere med kran eller grab, så materialerne kan placeres der hvor de skal bruges.

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nordjysk Bio BrændselVi har træpiller, træbriketter og pejsebrænde. Vi leverer alt i fast brændsel over alt i...
• DKBrænde.dkDet vil sige, at uanset om du vil have brænde af avnbøg, bøg, ask, eg, birk, gran, rødel...
• Peter Hansen’s have og planteskole30.000 m2 have - en af Nordeuropas største privatejede plantesamlinger - et sandt...
• Entreprenørfirma Ivan Jakobsen A/SIvan Jakobsen A/S er godkendt af Kloakmesterens kvalitetskontrol kks. Vi udfører alle...
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Smæk insektet!