Logo

Havens Arkitekter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Havens Arkitekter

Havens Arkitekter er selvstændige have- og landskabsarkitekter, som har planlagt og designet haver i mange år. Vores mål er at skabe kreative og gennemtænkte løsninger for det daglige liv i haven.

 

Vores mål er at skabe kreative og gennemtænkte løsninger til frodige og velfungerende rammer for det daglige liv i både haver og andre grønne områder.

Ved alle opgaver tager vi udgangspunkt i brugerens ønsker og områdets karakter, terræn, jordbundsforhold mm. Havens Arkitekter er bosiddende på Sjælland og Fyn, og tilsammen løser vi opgaver i hele Østdanmark.Vi tilbyder også andre former for vejledning og inspiration f.eks. som foredrag, artikler, udflugter og rejser.

Havens Arkitekter mødes ofte for at udveksle erfaringer og udvikle nye idéer. Vi synes, det er vigtigt at deltage i et fagligt fællesskab, og vi henter løbende inspiration til arbejdet ved studieture både i Danmark og i udlandet. Havens Arkitekter er alle uddannede landskabsarkitekter (cand.hort.) og har solid faglig baggrund som konsulenter og havearkitekter i Haveselskabet.

 

Send en mail og få adresserne.

 

 

 

 

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Smæk insektet!