Logo

Vallø Pil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Indkøbsguide Tilføj dit firma her!
Indkøbsguide

Der vil løbende blive afholdt kurser indenfor forskellige temaer af pileflet, ligesom det er muligt at leje lokalet til individuelle kurser.

 

Virkelyst stammer tilbage fra 1932, og den tilhørende jord har primært været brugt til agerbrug siden da. I foråret 2004 blev det besluttet at anvende . af jorden til dyrkning af pil. Pilen bliver dyrket efter økologiske principper, dvs. der bliver ikke anvendt kunstgødning, sprøjtemidler eller andre former og kemikalier.

 

I alt blev der plantet ca. 60.000 pil fordelt på 22 forskellige sorter, heriblandt de populære sorter Carl Jensen, Rød Amerikaner og Bleu. De mange sorter tjener mange forskellige formål, og kan således bruges til alt lige fra fletning af dekorative figure  og kurve til fletning af levende pilehegn. Der vil løbende blive afholdt kurser indenfor forskellige temaer af pileflet, ligesom det er muligt at leje lokalet til individuelle kurser.

Udover afholdelels af kurser og salg af pil og stiklinger, sælger vi også en række produkter der knytter sig til pileflet:

Felco sakse

Bunde

Opblødt eller tørret pil

Bomuldshandsker

Belgisk hegn

Hegns elementer. 

 

Hvis du søger noget omkring pille flet, som du ikke kan finde, så prøv at smide os en mail og spørg os, det kunne være vi kunne finde det for dig.

 

 

Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken blomst er kønnest i haven?Afstemning
Hvilken frugt er bedst i haven?Afstemning
Hvilke bær er bedst i haven?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad har du i din have?Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!