Logo

Mme Gregoire Staechelin - Spanish Beauty

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mme Gregoire Staechelin - Spanish Beauty

En kraftig og rigtblomstrende klatrerose med et væld af vellugtende, halvfyldte, meget store blomster, der kan blive indtii 15 cm i diameter. Knoppen er tilspidset, velformet og mørkrosa. Blomsten er rent rosa med mørkere yderside. Støvdragerne i blomstens midte er synlige. Blomsterklaserne er store og tunge og noget hængende. Blomstringen varer tre uger og begynder tidligt i juni måned. Grenene er tilbøjelige til at blive bladløse forneden. Dette kan modvirkes ved kraftig beskæring af de unge planter. Nogle af de kraftigste skud nedskæres næsten til basis efter afblomstringen for at fremme væksten af mange nye skud helt fra grunden. Ældre planter udtyndes ved at fjerne de træagtige skud, ligeledes helt fra jorden. Hvis man undlader afpudsning af de visne blomster, dannes en mængde store hybenfrugter i oktober, abrikosfarvede med lyserødt skær.

Sorten er tiltrukket af den spanske rosengartner P. Dot i 1927 ved krydsningen 'Frau Karl Druschki' X 'Château de Clos Vougeot'.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?Effektiv reklame - klik her