Logo

Peace - Gioia - Gloria Dei - Mme A. Meilland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomsterne er meget store, fyldte, en anelse duftende og i gule nuancer med rosa anstrøg, der begynder yderst på kronbladene. Se mere her ...

Ikke uden grund er 'Peace' blevet den mest populære rose i de sidste årtier. Ikke alene har den en kraftig vækst med sundt løv, som sjældent eller aldrig angribes af svampesygdomme, men også dens blomster er noget ganske særligt. Både knoppen og den nyudsprungne blomst har en elegant form. Senere i udviklingen kan den blive en smule sjusket. Farven er rent guldgul med lysrosa kanter. Den er meget rigtblomstrende, men tåler ikke stærk beskæring. Ved kraftig tilbageskæring om foråret dannes en række »blinde« skud, som først sent på sommeren vil nå at danne blomster. Det eneste minus ved Peace er dens ubetydelige duft.

F. Meilland har i 1945 skabt denne sukcesrose. Foræld­rene er ('George Dickson' X 'Souvenir de Claudius Pernet') X (('Joanna Hill' X 'Charles P. Kilham') X 'Margaret McGredy').

 

Artikel billede

Blomsterne er meget store, fyldte (43 kronblade), en anelse duftende og i gule nuancer med rosa anstrøg, der begynder yderst på kronbladene. De udvikles i juli og fremefter. Bladene er store og mørkegrønne, men i begyndelsen rødlige, blanke og læderagtige. Væksten er meget kraftig og opret, men med nogen forgrening.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
161506-08-2012 00:40:33 Hanne Merete Christiansen.
Den kender jeg særdeles godt ,har den selv, og jeg nyder den hver dag. alle tiders duft,og den blomster til frosten kommer.Skøn rose .Dens navn Peace,er opstået p.g.a.NATO.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?Effektiv reklame - klik her