Logo

Phalaenopsis Ever Spring King 'Lee'

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Phalaenopsis Ever Spring King 'Lee'

Delvis sol

Tørres ud mellem vandingerne

15-25°C

Vækstform: monopodial

Kompost: B

 

Det er langt fra altid Phalaenopsis ser ud, som man forestiller sig, med store flade blomster i blide pastelfarver.

Orkidéavlerne har i mange år forsøgt at fremavle så røde blomster som muligt, og på vejen mod det kan der dukke de mest mær­kelige farver og former op. Phalaenopsis Ever Spring King 'Lee' er en af disse. Blomsterne er omkring 5 cm i diameter og dækket med store vinrøde pletter. Det er en farve, som ikke findes naturligt i slægten, og som der­for er meget efterspurgt. Den producerer ikke alle blomsterne på en gang, men fort­sætter ofte på ældre stængler og blomstrer flere gange. Planten er ret lille sammenlig­net med de storblomstrede hybrider, og bla­dene er lidt grålige i farven. Alle Phalaenop­sis-arter kan med held dyrkes i en ampel, hvor blomsterstænglen kan hænge elegant ned. Den falder ikke af. Det er ganske in­teressant, at blomsternes pletter hos denne hybrid bliver større og mørkere, hvis man ikke dyrker planten så varmt. Prøv at an­bringe den udendørs på et skyggefuldt sted, hvis sommeren er varm og god.

--

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
249108-01-2012 17:59:50 E.Steffensen
At plassere sine orkideer udendørs er en skidt ide. Selv i skygge bliver planten påvirket af de ultraviolette stråler,-og bladene får det ikke godt!

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her