Logo

- Koldt drivhus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- Koldt drivhus

En kaktus med skader forårsaget af kulde.

 

Den række planter, som kan dyrkes i et koldt drivhus, er naturligvis noget begrænset sammenlignet med en op­varmet bygning.

 

Planter, man skal undgå: Sukkulenter fra Øst- og Vestafri­ka, Arabien, sydlige Mexico, Vestindien, Venezuela og Brasilien.

 

Planter, der kan trives: Nogle af de kugleformede kaktus, såsom Echinocereus og Lobivia er de bedste til et koldt driv­hus. Blandt sukkulenterne er nogle af agave-arterne de mest hårdføre. Mange sydafrikanske planter kan også tå­le temperaturer lige under 0°C i en kortere periode.

 

DRIVBÆNKE

Denne dyrkningsmetode kan være meget effektiv for ar­ter, som ikke bliver for høje. Brug et elvarmekabel til at holde den krævede minimumstemperatur om vinteren, og sørg for at toppen af drivbænken kan fjernes om sommeren, så planterne kan få maksimalt sol og luft. Det er mere almindeligt at bruge drivbænke til kaktus i Europa end i USA og Storbritannien.

 

Hvordan so­lens stråler påvirker et drivhus.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (21 stemmer)
Siden er blevet set 6.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sukkulenter – sådan dyrkes dePlantetype og lysforhold, Vand og næring, Jord og temperatur, Generelt, Utøj og Tips. Her...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
91324-10-2013 15:42:14 Pernille
Hvis man har en kaktus der er ramt af "kulde" som på billedet, bør man så fjerne det?

Fortæl dine venner om os