Logo

- Vinterhaver til kaktus og sukkulenter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- Vinterhaver til kaktus og sukkulenter

Mange mennesker har det ideelle sted til at dyrke kaktus og sukkulenter i form af en havestue eller vinterhave for­bundet med huset. Disse planter passer perfekt til sådan­ne rum, som meget ofte er for varme og for tørre til an­dre planter.

Det er dog et problem, at en sådan konstruktion ofte har utilstrækkelig eller slet ingen ventilation. Det kan dog undgås, hvis tilbygningen bliver gennemtænkt og designet fra bunden. Hvis man tilpasser en eksisterende tilbygning, er det nemmest at installere en udluftningsventilator eller to.

l en vinterhave kan det godt betale sig at have et bord, hvor man kan stikke potterne ned i noget groft, vandtil­bageholdende materiale. Sådanne materialer fås i have­centre, og de bruges ofte til mange andre plantetyper.

Konstruer naturligt udseende, tilplantede bede i vin­terhaven, hvor de store planter kan vokse og udvikle sig naturligt.

Hvis børn eller dyr også skal bruge området, kan det være en god ide at begrænse de planter, man vælger, til de mindre tornede og ikke så farlige sukkulenter.

Forskellige vinterhaver:

 

Fyldt, men ordnet vinterhave

 

Vild vinterhave (The Conservatory)

 

Prinsesse vinterhave

 

Palme og kaktus vinterhave

--

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 11.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaktus og sukkulenter - pasningKaktus og sukkulenter kunne have fyldt hele dette site, og der findes da også mange bøger...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os