Logo

- Vinterhaver til kaktus og sukkulenter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Vinterhaver til kaktus og sukkulenter

Mange mennesker har det ideelle sted til at dyrke kaktus og sukkulenter i form af en havestue eller vinterhave for­bundet med huset. Disse planter passer perfekt til sådan­ne rum, som meget ofte er for varme og for tørre til an­dre planter.

Det er dog et problem, at en sådan konstruktion ofte har utilstrækkelig eller slet ingen ventilation. Det kan dog undgås, hvis tilbygningen bliver gennemtænkt og designet fra bunden. Hvis man tilpasser en eksisterende tilbygning, er det nemmest at installere en udluftningsventilator eller to.

l en vinterhave kan det godt betale sig at have et bord, hvor man kan stikke potterne ned i noget groft, vandtil­bageholdende materiale. Sådanne materialer fås i have­centre, og de bruges ofte til mange andre plantetyper.

Konstruer naturligt udseende, tilplantede bede i vin­terhaven, hvor de store planter kan vokse og udvikle sig naturligt.

Hvis børn eller dyr også skal bruge området, kan det være en god ide at begrænse de planter, man vælger, til de mindre tornede og ikke så farlige sukkulenter.

Forskellige vinterhaver:

 

Fyldt, men ordnet vinterhave

 

Vild vinterhave (The Conservatory)

 

Prinsesse vinterhave

 

Palme og kaktus vinterhave

--

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Havebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 14.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her